Klantenzone FAQ Louise

Investeren: wat doe ik nu best?

13-05-2019 10:47

Op een bepaald moment in je leven vraag je je af of investeren iets voor jou is. En dan vooral in wat je best kan investeren? Investeer je in jouw eigen woning? Investeer je toch beter in een opbrengsteigendom? Of is renoveren voor energie verbeterende maatregelen een beter idee?

Heb je uiteindelijk een antwoord gevonden op bovenstaande vragen, dan moet je nog bepalen of je de investering zelf zal betalen of beter voor een financiering gaat. Om dan tenslotte te bedenken of je nu de sprong zal wagen of toch liever wacht tot later.

Er komen dus al heel wat vragen op je af als je nog maar denkt aan investeren. En dat is voor velen onder ons een afknapper om dit alles in een ver hoekje te verstoppen.

Toch is het beter om het onderwerp aan te snijden en te zien wat je mogelijkheden zijn: FABU kan je hierbij helpen.

Een voorbeeld: stel, je gaat 10.000 EUR investeren in je eigen woning om energie te besparen. Hierdoor zal je maandelijkse vaste energiekost dalen met 50 EUR/maand. Heb je dan een goede investering gedaan? Zeker en vast: je hebt niet alleen een mooi rendement, je hebt ook een meerwaarde aan je woning gegeven en bovendien kan je vandaag genieten van het comfort.

Hier draait het bij investeren dan ook allemaal om: of het nu gaat om een investering in je eigen woning of een tweede woning, door goed in kaart te brengen wat je mogelijkheden zijn en wat je vereisten zijn, kom je uit op een goede beslissing.
En dan hoef je niks uit te stellen tot later, want soms is later te laat.

Het FABU team kan je hierbij helpen: een van onze financiële architecten brengt samen met jou jouw financiële foto in kaart en overloopt samen jouw mogelijkheden.

Hiervoor rekenen wij geen kosten aan want ook FABU houdt van investeringen: een duurzame relatie met iedere klant.

Kom gerust eens praten en we wijzen je graag de weg.