Klantenzone FAQ Louise

Het leven begint pas aan de rand van je comfortzone

15-02-2019 10:43

Iedereen kent het wel, jouw comfortzone.
Voor ieder is dat wat anders. Ieder heeft behoefte aan deze zone maar in dezelfde zone blijven heeft ook heel wat gevaren; je kan namelijk heel wat missen.
Het leven begint pas echt aan de rand van je comfortzone.
 
Moet je daarom risico's nemen om de rand op te zoeken?
 
Absoluut niet!
Je comfortzone kan je vergroten, je kan je goed laten omringen om ook op de rand een comfortabel gevoel te hebben.
En wat als je dan echt begint te leven?
Dan is het dat allemaal waard.
 
Een vrouw, leerkracht, had jarenlang discussie met haar directeur. Het onderdrukte haar leven. Ze was ongelukkig en had weinig zelfbeeld.
Op een moment in haar leven had ze het helemaal gehad en kroop ze naar de rand. Ze verzamelde haar moed en ze werd ondernemer. Ze besloot te doen waar ze voor staat; mensen helpen met individuele vorming en training.
Ze omringde zich met de juiste mensen en sinds dat moment gaat ze glimlachend het leven rond. Ze deelt haar energie met velen en krijgt er veel voor terug.
Dankzij een juiste financiële structuur, krediet en verzekeringen op maat, proactieve gesprekken en informatie.....werd haar comfortzone groter.
 
Kortom, een kwalitatieve FABU dienstverlening om de rand van haar vroegere comfortzone nu haar comfortzone te maken.
Volgend target is een woning en handelspand kopen voor haar. Opnieuw naar de rand van haar comfortzone....maar niet alleen: samen met FABU kredieten zorgen we voor een krediet en financieel advies op maat, onafhankelijk